Felszerelt irodák

icons8-photocopier-100

A Studium HUB-ban 13 iroda áll a civil szervezetek rendelkezésére, illetve egy vendégiroda, amelyet az oda bejelentkezők vehetnek igénybe. Minden irodahelyiséget bútorozott állapotban bocsátunk a szervezetek rendelkezésére, azzal a kiemelt kéréssel, hogy ne bontsák meg a ház belső hangulatát és ne hozzanak be bútordarabokat az irodákba. Amennyiben valamelyik szervezetnek szüksége van kiegészítő asztalra, szekrényre, vagy bármi egyébre, kéréssel forduljon a Studium HUB és a Studium-Prospero Alapítvány vezetéséhez. 

Ugyanez a szabály érvényes a technikai felszerelésre is, azzal az eltéréssel, hogy a szervezetek munkatársai asztali számítógépet, vagy laptopot hozhatnak az irodákba, de egyéb technikai felszerelést csak a ház vezetésének engedélyével, ugyanis rendelkezünk egy multifunkcionális eszközzel, amellyel nyomtatni, fénymásolni, illetve scanelni tudnak. Kártyás rendszerünk van, minden szervezet saját nyomtató kártyát kap és minden hónap végén elszámolunk a nyomtatott oldalakkal. Fontos kihangsúlyoznunk, hogy a multifunkcionális eszköz költségei sokkal kisebbek, mint egy asztali nyomtató önköltsége, ezért gazdaságosabb a közös nyomtatót használni.   

Konferenciatermek

icons8-teacher-100

Egy 100 és egy 70 férőhelyes konferenciateremmel rendelkezünk. Mindkét terem modern, online konferencia rendszerrel felszerelt, amely lehetővé teszi mind az intranetes, mind a külső kapcsolatot. A kisebbik terem alapbeállítása egy 20 férőhelyes moduláris kerekasztal, amely kérésre mozdítható és a terem 70 férőhelyes előadó teremmé alakítható. 

Gyűléstermek

icons8-group-100

Gyűléstermeink egyszerre részei a Civil Inkubátorháznak és a Konferencia Központnak is. Két, egyenként 10-10 férőhelyes gyűlésteremmel rendelkezünk. Az egyik terem kivetítővel, a másik terem pedig egy okos eszközzel van felszerelve, amely kapcsolódni tud a konferencia termek online rendszeréhez és egy kamerával képet és hangot tud közvetíteni a teremből. 

A gyűléstermek foglalás alapján a Studium HUB-ban irodával rendelkező, vagy egyéb partneri kapcsolatban álló civil szervezetek számára időpontegyeztetés következtében ingyenesen használhatók.   

Titkárság

icons8-reception-100

A coworking tér és a civil inkubátorház működtetését, szervezését irodavezetők látják el. A civil szervezetek számára irodavezetőink titkársági szolgálatot látnak el. Munkatársaink eligazítják a látogatókat, átveszik és kézbesítik a küldeményeket, üzeneteket. Segítenek a tárgyalók és konferencia termek foglalásában, a konferencia technikai működtetésében. 

Coworking tér

icons8-working-100

A házban működő coworking tér teret biztosít bárkinek az együtt gondolkodásra, és a közös munkára. Ingyenes internethasználatot, nyomtatási, fénymásolási, scanelési lehetőséget biztosítunk, csoportos munkára, vagy magányos farkasoknak a guruló munkaállomásokon. A coworking teret időpont foglalás mellett lehet használni és mindenki számára nyitott. Aki egy  kellemes, jó hangulatú helyet keres egy rövid feladat, munka elvégzésére, ahol a társaság akár inspiráló hatással lehet rá, annak ajánljuk igazán a Studium HUB coworking terét.    

Kávézó és digitális kiállítótér

icons8-coffee-100

A Studium HUB épületében kávézót működtetünk, élelmiszer, kávé, üdítő, víz elfogyasztására ez az alkalmas hely. 

A kávézó két jól elkülöníthető részből áll. Egy hagyományos értelemben vett kávézóból és a Studium Digital Art Caffe-ból, vagyis digitális kiállítások és kisebb rendezvények helyszínéül szolgáló teremből.

Online rendszer

icons8-meeting-100

Digitális konferenciarendszerünkkel a két konferencia termünk és egy tárgyalónk kapcsolható össze. Interaktív beszélgetést/előadást lehet folytatni a segítségével. A konferenciatermek 3, a gyűlésterem 1 kamerával van felszerelve, illetve kézi- és konferenciamikrofonokkal. A technika mögött egy online rendszer működik, amely lehetővé teszi, hogy termenként 100 személy folytasson online, vagy hibrid konferenciát. A rendszer képes rögzíteni a kép és hanganyagot, illetve élőben tudunk közvetíteni a Youtube-ra.

Értékmegőrző

icons8-closet-100

A civil inkubátorház coworking terében dolgozók számára értékmegőrző szekrényeket biztosítunk. A szekrények kijelentkezéskor kiürítendők.

Virtuális iroda

icons8-desk-chair-100

Ez a szolgáltatás azok számára vehető igénybe, akik nem igényelnek a Studium HUB-ban irodát, ellenben szükségük lenne postacímre, vagy az online konferenciarendszert szeretnék igénybe venni.